Kryesore » 2011 » Maj » 21
Bordi Ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar e ka aprovuar shumën prej 26 miliardë eurove për Portugalinë, pjesë e pakos shpëtuese që bashkë me BE-në e ndihmon këtë shtet për të tejkaluar krizën e borxheve dhe problemet ekonomike.
Marrëveshja në mes të BE-së dhe FMN-së për Portugalinë arrin totalin prej 78 miliardë eurove, ndërsa është aprovuar nga ministrat e financave të vendeve të BE-së, në fillim të kësaj jave.

FMN ka ofruar rret ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-21

Publikohet udhëzimi i Ministrisë së Financave për mënyrën se si do të aplikohet në terren ligji për faljen i miratuar disa javë më parë nga Kuvendi. Ligji ka hyrë në fuqi që prej datës 18 maj dhe pritet të fillojë së shpejti të zbatohet nisur edhe nga nxjerrja e akteve nënligjore. Gazeta publikon sot të plotë Udhëzimin siç ka dalë nga dikasteri i Financave. Udhëzimi shpjegon në detaje procedurat që duhet të ndiqen nga individët dhe bizneset për të përfituar nga li ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-21

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player