Kryesore » 2011 » Maj » 23
Paralajmërimet për vendosjen e tarifës doganore prej 10 për qind të produkteve që prodhohen në Serbi, Bosnjë dhe Moldavi, në rast se këto nuk e njohin vulën e Doganave të Kosovës, nuk shihet me sy të mirë nga shumica e bizneseve kosovare, shkruan sot "Koha Ditore”. Këtë vendim që zëvendëskryeministrja Mimoza Kusari- Lila e sheh si ndëshkim ndaj eksportuesve serbë, disa nga biznesmenët e shohin si ndëshkim ndaj konsumatorëve, disa si veprim pa ndiki ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-23

Çmimi mesatar i naftës së papërpunuar në tregun botëror në 14 ditët e kaluara ishte 113,378 dollarë për barel dhe është për 7,68 për qind më i ulët se çmimi mesatar i naftës së papërpunuar sipas së cilit janë formuar çmimet vijuese të derivateve të naftës.Komisioni Rregullator për Energjetikë i uli çmimet e derivateve të naftës me pakicë. Benzinat lirohen për dy, ndërsa dizeli për 2,5 denarë.

Sipas vendimit të sjellë sot, çmimi i Euro ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-23

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player