Kryesore » 2011 » Maj » 26
Pas lansimit të kanaleve televizive në formatin më të fundit teknologjik – High Definition dhe ofrimit të shërbimit Pay Për View, IPKO dhe DigitAlb, qw nga e ënjta kanë bërë të mundur abonimin në pakot Premium dhe DUO Premium, për vetëm një muaj.
Pako Premium, e cila përmban kanale për fëmijë, informacion, muzikë, dokumentarë, filma, kanale të mirënjohura ndërkombëtare, të gjitha kanalet e SuperSport dhe SuperSport Kosova, si dhe shumë kanale të tj ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-26

Me diskutimin për pasojat e katastrofës nukleare të Fukushimës fillon të enjten (26.05) samiti i G8-s në Deauville të Francës. Kryeministrat e tetë shteteve të industrializuara janë të të interesuar për kritere të forta.
"G-Day" në Normandi. Në këtë samit të G8-s, antiprotestuesit nuk kanë asnjë shans. 12.000 policë e kanë fortifikuar qendrën turistike Deauville. Mobilizim i madh për një samit, në të cilin mikpritësi Nicolas Sarkozy fillimisht donte të b ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-26

Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari Lila takoi të enjten ambasadorin e Maqedonisë në Kosovë, Stojan Karajanov.
Ambasadori Karjanovduke iu referuar marrëdhënieve dhe bashkëpunimit të ndërsjellë në mes të dy vendeve, tha se Maqedonia vazhdon te jetë njëri ndër partnerët kryesorë të Kosovës sa i përket marrëdhënieve tregtare. Ai gjithashtu potencoi interesimin e bizneseve maqedonase të vazhdojnë një bashkëpunim të ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-26

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player