Kryesore » 2011 » Maj » 27
Mirëmbajtja e rrugëve kombëtare tashmë pritet t'u besohet kompanive private, ndërsa mjetet do të jenë të detyruara të paguajnë për përdorimin e tyre.
Sipas burimeve nga Ministria e Punëve Publike dhe Transportit, po negociohet me Koorporatën Financiare Ndërkombëtare (IFC), për hartimin e termave ligjore, teknikë dhe financiare të projektit për pagesën në rrugët kombëtare.
"Pagesa për rrugët kombëtare është akoma një projekt, i cili mund të bëhet efektiv vitin ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-27

Ekonomia shqiptare do të vuajë pasojat e ngërçeve politike dhe efektet e para janë regjistruar tashmë. Kreu i biznesit për Tiranën, shpjegon se bizneset që operojnë në turziëm janë të parat që janë prekur nga pasiguria që krijojnë konfliktet poltike. "Me kontaktet që ne kemi pasur, por normalisht edhe në bazë të statistikave dhe të deklaratave që janë bërë tashmë në fushën e turizmit, është sektori më i dëmtuar tani për tani, pasi të gjitha zonat turistike shqipt ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-27

"Pjesa shqiptare e Rrugës së Kombit shumë shpejt privatizohet. Krejt kjo në mungesë të kapaciteteve për mirëmbajtje. Vende të tjera të mëdha, ndër më të mëdhatë e Evropës, nuk marrin përsipër mirëmbajtjen, por ua japin kompanive të mëdha për t’i mirëmbajtur”, argumentoi kryeministri Berisha në mbledhjen e qeverisë
Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka kërkuar të mërkurën në mbledhjen e qeverisë privatizimin e Rrugës së Kombit ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-27

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player