Kryesore » 2011 » Qershor » 13
Sipas kreut të KESH-it, eksportet dhe importet e detyruara për CEZ janë të alternuaraNë kushtet e ardhjes së verës dhe bashkë me të, të periudhës së thatësirës, Koorporata Elektroenergjetike siguron se rezervat ujore janë në nivelin e duhur, për të siguruar energjinë.
Sipas kreut të KESH-it, eksportet dhe importet e detyruara për CEZ janë të alternuara. 
Në lidhje me privatizimin e hidrocentraleve, drejtori i KESH-it, shprehet se një praktikë e tillë do të ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-13

Greqia nuk është një prej vendeve të preferuara për pushime prej qytetarëve shqiptarë. Edhe pse pritej që për shkak të krizës ky vend të ofronte çmime më të ulta përsëri ofertat e vendeve si Turqia dhe Spanja janë më të favorshme. Griselda Goxhara pranë agjensisë Yldon Travel shprehet se ka pasur kërkesa për në Greqi më tepër për vizita të shkurtra por çmimet dhe ofertat turistike nuk kanë pësuar ulje në krahasim me vite më parë.
Po ash ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-13

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player