Kryesore » 2011 » Qershor » 23
Veturat deri në 13 vjet të vjetra tash e tutje do të mund të importohen në Kosovë. Në mbledhjen e Qeverisë, kabineti ministror me shumicë votash ka miratuar propozimvendimin për aplikimin e normës së re tatimore të akcizës për vetura. Këtë propozim e ka prezantuar zëvendësministri i Financave, Ramadan Avdiu, i cili dha arsyetimin e tij se me këtë vendim do t’u ndihmojë qytetarëve që të kenë vetura me nivel më të lartë sigurie.
"Ne jemi të bindur se masa ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-23

Procesi i likuidimit të ndërmarrjeve shoqërore, sipas krerëve të AKP-së, pritet të përshpejtohet pas ndryshimit të ligjit që rregullon funksionimin e kësaj agjencie. Rregullimi aktual ligjor, sipas tyre, mund të çojë në shpenzime të miliona eurove për të kryer këtë proces.
"Likuidimi mund të zgjasë deri në 35 vjet dhe të shpenzohen afro 150 milionë euro në administratë nëse shkohet në bazë të këtij ligji”, ka thënë Dino Asanaj, kryesues i Bordit të Agjen ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-23

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player