Kryesore » 2011 » Korrik » 18
Ditën e sotme, 1 euro është këmbyer për 138.8 lekë, nga 139.1 lekë që ishte dy ditë më parë.Tendenca e kursit është për një lirim akoma dhe më të madh të euros në raport me lekun. Ky është një lajm që gëzon individët dhe bizneset që kreditë i kanë në euro dhe u duhet t’i konvertojnë një pjesë të ardhurave në lek me paranë europiane për të paguar këstet.Ekspertët gjykojnë se zbutja e euros lidhet me një sërë faktorësh, kryesisht sezonalë dhe të situatës në rajonin e borxhev ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-07-18

Ekonomia pritet të jetë një pikat pozitive të progres –raportit mbi Shqipërinë.Për Brukselin, ekonomia shqiptare është e shëndoshë dhe kjo do të jetë një nga pikat më pozitive të progres- raportit mbi Shqipërinë,por Shqipëria duhet të ruajë vigjilencën në rast të përkeqësimit të situatës ekonomike në Europë.Kryetarët e shteteve dhe të qeverive të zonës euro do të mblidhen në 21 korrik në Bruksel për të diskutuar mbi zonën euro dhe financimin e programit grek. Kjo erdh ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-07-18

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player