Kryesore » 2011 » Shtator » 11
Tirana, Fieri dhe më pas Durrësi janë rajonet me peshë më të madhe në vend, sa i përket prodhimit të brendshëm bruto, sipas përllogaritjeve të INSTAT për vitin 2009.Në raportin e publikuar dje, Instituti i Statistikave vlerëson se PBB-ja për frymë për Shqipërinë në vitin 2009 ishte 360 mijë lekë, ndërsa e ndarë në rajone, Shqipëria Qendrore vlerësohet të ketë një PBB për frymë prej 467 mijë lekësh.
Më i ulët shfaqet ky tregues për pjesën veri ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-09-11

Autostrada që lidh Prishtinën me Shkupin planifikohet të nisë pas një viti dhe, sipas supozimeve të Qeverisë së Kosovës, mund të kryhet në vitin 2015. Autostrada e dytë, sipas dokumenteve qeveritare, planifikohet të ndërtohet përmes koncesionimit, shkruan sot e përditshmja Koha Ditore."Fillimi i ndërtimit të rrugës 6 Prishtinë-Shkup në vlerë prej mbi 600 milionë eurosh, supozohet të fillojë nga tremujori i fundit i vitit 2012, ndërsa projekti në tërës ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-09-11

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player