Kryesore » 2011 » Tetor » 18
byllja, pa ndonjë rezultat pozitiv, e procesit të konkurrimit për privatizimin e Postë-Telekomit të Kosovës, e cila u bë me vendimin e Komitetit Qeveritar për Privatizim, është pritur, pasi që i gjithë ky proces ka devalvuar, thonë ekspertët e çështjeve të ekonomisë në vend.Ministria e Zhvillimit Ekonomik tashmë ka deklaruar se do të nisë një proces i ri për privatizimin e Postë-Telekomit të Kosovës.
Eksperti për çështje të ekonomi ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-10-18

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), ka vazhduar aksionin e shkyçjeve të konsumatorëve që kanë krijuar borxhe të mëdha ndaj korporatës. Ekipet e KEK-ut të martën kanë shkyçur borxhlinjtë që kanë borxhe mbi 20 mijë euro si dhe si dhe të atillë që kanë borxhe më të vogla dhe që janë rikyçur ilegalisht.Sipas statistikave të KEK-ut, brenda muajit mesatarisht shkyçen 10 mijë konsumatorë, me qëllim rritjen e inkasimit të mjeteve për energjinë e shpenzuar.
Borxhe ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-10-18

Kompanitë e licencuara për shitjen e arkave fiskale ende nuk e kanë dërguar asnjë pajisje elektronike për certifikim në laborator, të cilat do të montoheshin në pikat e karburanteve. Administrata Tatimore e Kosovës në fillim të muajit shtator i kishte dorëzuar specifikacionet teknike që duhet t’i kenë pajisjet fiskale. Kjo e fundit shpresonte që në mesin e muajit tetor do të fillonte procesi i montimit të këtyre pajisjeve në pikat e shitjes së karburante ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-10-18

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player