Kryesore » 2011 » Tetor » 26
Sipas të dhënave të Doganave të Kosovës, Serbia në Kosovë brenda tre muajve ka ekspertuar mallra ne vlerë prej 35.4 milionë euro, derisa Kosova brenda kësaj periudhe ka eksportuar mallra në vlerë vetëm prej 300 mijë euro.Adriatik Stavilevci, zëdhënës në Doganat e Kosovës thotë se eksporti i Kosovës mbetet shumë më i ulët në krahasim me importin. "Prej datës 20 korrik deri më datën 20 tetor importi prej Serbisë ka arritur vlerën prej 35.4 milionë euro. Kurs ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-10-26

Pasi që në Bruksel ranë dakordpër pikat kryesore të strategjisë për zgjidhjen e krizës së borxheve në eurozonë, sot liderët e 27 vendeve anëtare të BE-së, në raundin e dytë të samitit të jashtëzakonshëm, po bëjnë përpjekje për miratimin e masave konkrete të cilat do ta caktojnë fatin e euros dhe ekonomisë evropiane. Strategjia përfshin disa sfera ku posaçërisht theksohen: zgjidhje afatgjate e krizës së Greqi, nxitja e rritjes ekonomike dhe kthimi i besueshmërisë ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-10-26

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player