Kryesore » 2012 » Mars » 30
Prishtinë – Importi me mbishkrimin "Kosovo/UNMIK” është i papranueshëm, deklaron Oda Ekonomike e Kosovës. Bëhet e ditur se kohët e fundit, Doganat e Kosovës dhe institucionet e tjera të Republikës së Kosovës janë duke raportuar importin e një lloji të caktuar të produkteve nga Serbia, në ambalazhin e të cilave shënimi për vendin e destinacionit dhe përfaqësimit bëhet me "Kosovo/ UNMIK”.
"Importi i produkteve, të cilat përmbajnë këtë mbishkrim, ës ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-03-30

"Franca dëshiron vëllimi i fondit ekzistues të eurozonës për ndihmën e anëtareve me detyrim të rritet për rreth një bilion euro", deklaroi dje ministri francez i Financave, Fransoa Baroen.Ministrat e Financave të vendeve-anëtare të eurozonës, pas negociatave disamujore dhe presionit ndërkombëtar, në takimin dyditor në Kopenhagë do të përpiqen të arrijnë marrëveshje për rritjen e vëllimit të fondit për ndihmë."Franca dëshiron vëllimi i fondit ekz ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-03-30

Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, deklaroi se problemi i tregut të patates nga Kosova u krijua për qëllime të ulëta politike.Berisha tha se Shqipëria është gati të hiqet çdo lloj barriere doganore dhe se tregu i hapur është jetik dhe interesi më i mirë i çdo shqiptari.
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-03-30

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player