Kryesore » 2012 » Maj » 29
Papun;sia në Kosovë vazhdo të mbetet e pandryshuar. Sipas të dhënave të fundit kjo shifër sjok në rreth 40 për qind. Në mesin e tyre, hyjnë edhe një numër i konsiderueshëm i të diplomuarve. Ndërsa Mitrovica prin me numrin më të madh të punëkërkuesve.Kjo edhe shihet si sfida kryesore e zhvillimit ekonomik të vendit në raportin e kësaj ministrie, që tregon se në mesin e të papunëve, vazhdon të ketë edhe një numër të madh të atyre që i kanë përfunduar studimet akademike.
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-29

Avdurrahman Konjufca, pronar i fermës së pulave "ADI”, me gjithë përpjekjet që ka bërë të hënën për t’u futur në ish-fermën e tij, nuk ia ka dalë. Kjo për faktin se ish-ferma e tij tani është zonë e ndaluar për të dhe për punëtorët e tij. Ndërkohë, brenda në fermë janë pulat dhe zogjtë e tij. Ai të hënën sërish ka akuzuar krerë të AKP-së se me veprimet e tyre po ia rrezikojnë shpezët e tij, që i kanë mbetur pa përkujdesje brenda fermës. Sipas tij, janë rreth ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-05-29

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player