Kryesore » 2012 » Qershor » 13
Qeveria e Kosovës vështirëson importin e çimentos nga Shqipëria për të mbrojtur prodhuesin vendas duke vendosur tarifën prej 35 përqind për të gjitha importet e çimentos. Një vendim i tillë vjen pasi fabrika e vetme e prodhimit të çimentos në Kosovë SharrCem është ankuar në Ministrinë e Tregtisë se është dëmtuar nga importi i këtij produkti përshkak të konkurrencës jo të barabartë në çmim. Madje sipas burimeve zyrtare SharrCem, e cila është privatizua ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-13

Të gjithë ata qytetarë që do të kalojnë në "Rrugën e Kombit", autostradën, Durrës -Kukës do të paguajnë një tarifë prej 5 eurosh. Këtë e ka deklaruar ministri shqiptar i Transporteve, Sokol Olldashi, në nënshkrimin e marrëveshjes për njehsimin e lejeve të drejtimit me Kosovën.Ministri, Sokol Olldashi tha se kjo tarifë është minimale dhe nuk pritet të rëndoj në xhepat e qytetarëve. Ministri i Transporteve të Kosovës, Fehmi Mujota, pranoi gjithashtu se tarifa e vendosu ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-12

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player