Kryesore » 2012 » Qershor » 20
Kosovarët parapëlqejnë produktet nga drithërat si ushqimin kryesor. Anketa e realizuar nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, e publikuar në qershor, tregon se ushqimi në Kosovë dominohet nga buka dhe drithërat, mishi, qumështi, djathi dhe vezët. Pas këtyre produkteve ushqyese radhiten perimet dhe pijet joalkoolike.Sipas publikimit të Agjencisë së Statistikave, pjesa më e madhe e buxhetit të ekonomive familjare shpenzohet në ushqim dhe banim, shkruan ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-20

Biznesmenët e Komunës së Graçanicës dhe të Lipjanit nuk kanë më nevojë të udhëtojnë drejt Prishtinës për të regjistruar bizneset e tyre. Në dy komunat janë hapur qendrat e reja të biznesit të njohura si "One Stop Shop”. Në objektin e Komunës së Graçanicës, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari – Lila, së bashku me kryetarin e Graçanicës, Bojan Stojanoviq, hapën Qendrën Komunale të Biznesit. Ministrja Kusari-Lila me këtë rast tha se qend ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-20

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player