Kryesore » 2012 » Qershor » 23
Korporata Energjetike e Kosovës ka paralajmëruar konsumatorët se asnjë borxh nuk do të falet edhe pas privatizimit të distribucionit dhe rrjetit të shpërndarjes së energjisë elektrike. Sipas KEK-ut, pronari i ri i rrjetit të shpërndarjes së energjisë elektrike do të vazhdojë të punojë njëjtë siç punohet tani dhe do të vazhdohet me shkyçjen e konsumatorëve borxhlinj. "KEK-u ka vërejtur kohëve të fundit se konsumatorët po supozojnë se nuk do të mblidhet borxhi pas privatizi ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-23

Ministria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, ka bërë të ditur se tashmë janë në fazën e fundit të përgatitjeve për fushatën e korrje-shirjeve. Zyrtarë të kësaj Ministrie kanë potencuar se shumica e komunave i kanë dërguar të dhënat për gjendjen teknike të autokombajnave dhe numrin e tyre.Drejtoritë komunale i kanë evidentuar shumicën e autokombajnave që do të përfshihen në fushatën e korrje shirjeve. Zëdhënësi i Ministrisë së Bujqësisë, Adil Behramaj, i tha Rad ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-06-23

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player