Kryesore » 2012 » Gusht » 08
Një muaj pasi ka hyrë në fuqi pagesa për taksën ekologjike, këto mjete ende nuk dihet se ku do të përfundojnë, meqë nuk ka një fond të veçantë për destinim. Në Ligjin për Taksën Rrugore dhe Ekologjike të Automjeteve, i miratuar në maj të këtij viti, në legjislativin e vendit theksohet se mjetet e këtyre taksave do të deponohen në buxhetin e shtetit. Pavarësisht asaj që thuhet në ligj, ministri i Mjedisit dhe i Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi, i beson ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-08

Energjia elektrike do të ishte më e lirë për rreth 7 për qind, nëse Korporata Energjetike e Kosovës do të kishte qasje në pjesën veriore të Kosovës. Kjo korporatë tash e 12 vjet e furnizon me energji elektrike pjesën veriore të Kosovës, por asnjëherë nuk ka arritur që atë energji që e distribuon atje ta faturojë, e aq më pak që t’i inkasojë borxhet. Madje nuk ka as borxhlinj individualë, por borxhi llogaritet duke kalkuluar energjinë që dërgohet në atë pje ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-08

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player