Kryesore » 2012 » Gusht » 20
Projekti për ndërtimin e një hidrocentrali me kapacitet prej 305 megavatësh në Zhur tashmë është në dilemë nëse mund të realizohet, pasi sërish është vënë në dyshim nëse ai është ekonomikisht i arsyeshëm. Një grup teknik i krijuar nga Këshilli Kombëtar për Zhvillim Ekonomik do të analizojë nëse ndërtimi i këtij projekti është ekonomikisht i favorshëm.Tash e dy vjet nuk është bërë asnjë hap drejt realizimit të këtij projekti, që sipas një studimi të kry ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-20

Përmes një vendimi që është marrë kohëve të fundit nga komunat e ndryshme të Kosovës, në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme, qytetarët detyrohen që të paguajnë një varg taksash për të regjistruar veturën. Sipas të njëjtit vendim, për regjistrimin e një makine, kosovarët duhet të paguajnë taksat komunale (bërllokun, tatimin në pronë, ujin), taksat ekologjike, ato rrugore, administrative etj. Ky është një obligim që ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-20

Brenda muajit gusht pritet të qartësohen hapat që Qeveria e Kosovës do të ndërmarrë rreth rehabilitimit të termocentralit "Kosova B” dhe mënyrën e përfshirjes së sektorit privat në termocentralin ‘Kosova B’. Anëtarët e Komiteti Drejtues pritet të njihen me opsionet për rehabilitimin e këtij termocentrali që këshilltarët e transaksionit do t’i prezantojnë në mbledhjen e radhës që të mbahet brenda muajit gusht.Në bazë të vendimit të Qeverisë së Kosovës ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-08-20

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player