Kryesore » 2012 » Shtator » 26
Asnjë kompani e sigurimeve në Kosovë nuk është e rregullt në treg. Ato nuk i paguajnë klientët, ofrojnë shërbime jocilësore, kanë probleme me stafin, kanë probleme me operatorë dhe shumë raste tjera të korrupsionit. Për shkak të këtyre parregullsive që i kanë evidentuar inspektorët, Banka Qendrore ka ekzekutuar dënime për të gjitha kompanitë. Prej 11 kompanive të sigurimeve sa operojnë në Kosovë, asnjëra nuk është për mashalla. Ato nuk i paguajnë klientët me kohë, kan ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-09-26

Qeveria e Kosovës mund të përjashtohet sërish nga marrëveshja "Stand-By” e lidhur sivjet me Fondin Monetar Ndërkombëtar, nëse realizohet premtimi i radhës i kryeministrit Hashim Thaçi për rritjen e pagave për mësimdhënësit. Kjo rritje e shpenzimeve për pagat e mësimdhënësve është në kundërshtim të plotë me marrëveshjen "Stand-By”, por edhe me vetë premtimin e firmosur nga kryeministri Thaçi në letrën e dërguar në Bordin e Fondit Monetar Ndërkombëtar.Përfaqësues ndërkom ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-09-26

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player