Kryesore » 2012 » Dhjetor » 02
Kredimarrja në Kosovë ka shënuar rënie, sipas
raportit të fundit të Bankës Qendrore të Kosovës. Gjithsej kreditë e lëshuara nga sistemi bankar i Kosovës arritën vlerën prej 1.76 miliard euro në shtator 2012, që paraqet një rritje vjetore për 6.2 për qind, por, sipas BQK-së, norma aktuale e rritjes së kreditimit në ekonomi, është dukshëm më e ultë krahasuar me normën për 16.8 për qind të regjistruar në shtator të vitit 2011.Duk ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-02

Në Samitin Ndërkombëtar të Ballkanit të mbajtur në Bursa, në një takim me zëvendëskryeministrin e Turqisë Bulent Arinc dhe para të ftuarve tjerë, zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari Lila tha se reformat e të bërit biznes në Kosovë duhet të ju shërbejnë bizneseve turke që ta shohin Kosovën si vend me përparësi për investime në rajon."Siç ka treguar raporti i fundit i Bankës Botërore për të bërit biznes, Kosova është duke bë ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-02

Tenderi "Rregullimi i dhomës së serverëve të përbashkët” për Ministrinë e Financave, Doganat e Kosovës dhe Administratës Tatimore të Kosovës, është anuluar, pas gjetjeve që ka bërë Organi Shqyrtues i Prokurimit Publik për shkeljet që janë bërë gjatë këtij tenderi.Ky vendim është marrë pas ankesës së parashtruar nga një ofertues, i cili ka njoftuar për dyshimet në këtë tender. Në vendimin e OSHP-së të ndërmarrë më 27 nëntor 2012 shkruan: "Anulohet vendimi i Autoriteti ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-02

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player