Kryesore » 2012 » Dhjetor » 03
Të enjten, më 29 nëntor 2012, u realizua fluturimi i parë direkt në mes Emirateve të Bashkuara Arabe (EBA) dhe Kosovës.Ky fluturim u realizua me sukses pas negociatave në mes Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Emirateve të Bashkuara Arabe, të përfaqësuara nga Autoriteti Gjeneral i Aviacionit Civil, pas nënshkrimit të Memorandumit të Mirëkuptimit dhe inicimit të Marrëveshjes për shërbime ajrore me Qeverinë e Republikës së Kosovës në Prishtinë, më 17 sh ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-03

Nga një prilli i vitit që vjen, Korporata Energjetike e Kosovës (KEK), ka paraparë që ta ngritë çmimin e energjisë elektrike për 10 për qind, pavarësisht se vetëm pak muaj më parë tarifat e energjisë janë rritur për 8.9 për qind.Tarifat e reja me rritje Korporata Energjetike e Kosovës ka paraparë t’i aplikojnë nga një prilli i vitit që vjen, pakë ditë para se kompania turke "Limak” ta marrë në menaxhim distribucionin, të cilin e ka privatizuar për 26.3 ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-03

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player