Kryesore » 2012 » Dhjetor » 06
Sot, në BQK, ka filluar versioni i avancuar i Regjistrit të Kredive të Kosovës. Kjo bë falë mbështetjes financiare dhe ekspertizës së USAID. Me këtë rast guvernatori i BQK -së Gani Gërguri theksoi se ky version do të përsosë më tej këtë shtyllë kyçe të sektorit financiar të Republikës së Kosovës – shtyllë kjo e cila ka siguruar profilin aktual mirë të kapitalizuar, likuid e profitabil të sistemit bankar si dhe ka kontribuar të ecim në hap me vendet e zhvillu ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-06

Kryeministri Berisha priti sot në një takim përfaqësues të kompanisë Bechtel, Steve Hawkins, zv/president dhe drejtor i Përgjithshëm dhe David Welch, President i Divisionit për Europën, Afrikën dhe Lindjen e Mesme.Përfaqësuesit e kompanisë Bechtel, e njohur për shqiptarët si firma që ndërtoi 'Rrugën e Kombit", pasi i shprehen Kryeministrit simpatinë e kompanisë së tyre për dy segmentet e projektit madhor të rrugës së kombit Tiranë-Prishtinë, thanë se eksperienca e suks ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-12-06

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player