Kryesore » 2011 » Maj » 13
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) ka përfunduar edicionin e parë të raportit "Pulsi Publik”, i cili është një analizë e zgjeruar e fakteve të shpejta të publikuara në dhjetor 2010. "Pulsi Publik” është një vazhdim i raporteve të mëparshme të Paralajmërimit të Hershëm (EWS) dhe qëllimi kryesor është të sigurojë një platformë të perceptimeve dhe një mekanizëm për të lehtësuar procesin e bërjes së politikave publike, raporton agjencia e lajmeve "Eko ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-13

Shfrytëzimi i kodit telefonik të Serbisë, sipas deputetëve të Lëvizjes për Bashkim, që vepron në kuadër të Grupit Parlamanetar Vetëvendosje , i shkakton dëme qindra milionë euro buxhetit të vendit. Në seancën plenare të Kuvendit, të mbajtur të enjten, deputeti nga radhët e Lëvizjes për Bashkim, Afrim Kuleta, ka kërkuar nga organet kompetente shtetërore që të marrin masa drejt sigurimit të kodit telefonik për vendin. Kuleta ka vlerësuar se është më mirë ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-13

Çmimet e shitjes të prodhuesve të produkteve industriale në tregun vendor në prill të këtij viti janë më të larta për 1,2 për qind në nivel mujor dhe për 13,3 për qind në nivel vjetor, tregojnë të dhënat e Entit shtetëror të statistikës. Në prill të vitit 2011, në krahasim me marsin e vitit 2011, çmimet e shitjes zë prodhuesve të produkteve industriale në tregun vendor janë më të larta në grupin e energjisë për 3,1 për qind, tek produktet e qëndrues ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-13

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player