Kryesore » 2011 » Maj » 31
Kastriot Rushitit nga Mitrovica pushimi njëditor në hotelet e Ulqinit, afër bregdetit, duke përfshirë edhe një shujtë ushqimi, i ka kushtuar 25 euro. Por, për një qëndrim një natë në njërin nga hotelet në Prishtinë ai është dashur të paguajë 50 euro."Çmimi prej 25 eurove në hotelet e Ulqinit ka qenë çmim mesatar, kam mundur të gjeja edhe me 15 euro qëndrim njëditor, ndërkaq më ka rastisur që një natë të rri në Prishtinë dhe për këtë kam paguar 50 euro ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-31

Së shpejti pritet të bëhet publik vendimi i njëanshëm i Fondit Monetar Ndërkombëtar për ta lënë Kosovën jashtë programeve të saj. KTV raportoi duke u thirrur në burime se "vendimi është marrë dhe FMN nuk është e obliguar ta njoftoj qeverinë e Kosovës për këtë vendim". Sipas KTV-së, "Kosova nuk do të mund të shfrytëzoj pakon e ndihmës prej 150 milionë eurosh për këtë vit dhe do të zhvendoset në një rang tjetër".
Vendimi i FMN-së vjen pas kritikave nda ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-31

Çmimet e ushqimeve kryesore do të dyfishohen brenda 20-vjetësh, nëse liderët botërorë nuk ndërmarrin reforma globale në sistemin global të ushqimeve, ka paralajmëruar Oxfam. Deri në vitin 2030, çmimet e të mirave kryesore do të rriten me 120 për qind deri në 180 për qind, ka paralajmëruar organizata bamirëse. Gjysma e rritjes së çmimeve të ushqimeve do të shkaktohet nga ndryshimet klimatike, parashikon Oxfam në raportin e tij. Oxfam u bën thirrje lid ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-05-31

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player