Kryesore » 2011 » Qershor » 15
Ekonomisti Nuriel Rubini, i njohur për atë që e parashikoi krizën financiare në vitin 2008, vlerëson se vendet nga "periferia e eurozonës" do të mund ta braktisnin Bashkimin monetar evropian gjatë pesë viteve të ardhshme. Vlerësimin e këtillë, siç transmetojnë mediumet franceze, Rubini e paraqiti në një shkrim të publikuar në "Fajnenshëll Tajms" dhe në një konferencë në Singapor. Sipas Rubinit, kriza debitore e dobëson eurozonën dhe i qet në sipërfaqe do ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-15

Doganat e Kosovës nuk kanë marrë as një urdhër për të aplikuar taksë doganore prej 10 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina. Sipas zyrtarëve të doganave ata janë të gatshëm për të aplikuar një vendim të tillë nëse u kërkohet.
Edhe pse ishte proklamuar shumë herë në media nga zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Tregtisë Mimoza Kusari-Lila ese që nga 15 qershori do të aplikohet taksa doganore shtes ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-15

Ish ministri i Financave, Nikolla Popovski, konsideron se për rebalanc të buxhetit ende është herët të flitet pasi që Qeveria e re ende nuk është formuar. Por, zëvendëskryeministri Vlladimir Peshevski informoi se Qeveria po shqyrton mundësinë për rebalanc. Ndërkohë ministri i Financave, Stavreski thotë se nuk ka nevojë për rebalanc të buxhetit
Elirijana ZILBEARI
S’ka nevojë për rebalanc të buxhetit. Kështu deklaroi ministri i Financave, Zoran S ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2011-06-15

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player