Kryesore » 2012 » Shkurt » 18
Për katër vjet të funksionimit të shtetit të pavarur, në Kosovë është përmirësuar dukshëm infrastruktura rrugore. Krahas rrugëve rajonale dhe magjistrale, janë ndërtuar edhe shumë rrugë lokale, e njëkohësisht është duke u ndërtuar autostrada që lidhë Kosovën me Shqipërinë.Por, ende mbetet shumë punë për t’u bërë, thotë Ministri i Infrastrukturës, Fehmi Mujota.Falë investimeve të vazhdueshme, përparimet në infrastrukturën rrugore në Kosovë vërehen dukshëm. Minis ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-18

Ekonomia e Kosovës nuk ka përparuar aspak që nga shpallja e pavarësisë së vendit. Pas katër vitesh, anëtarësimi në FMN dhe Bankën Botërore njihet suksesi i vetëm i Kosovës në aspektin ekonomik. Njohësit e kësaj fushe thonë se realisht treguesit makroekonomikë tregojnë se gjatë kësaj periudhe ekonomia e Kosovës ka shënuar rënie. Pas katër vitesh shtet, Kosova nuk ka shumë me çfarë të krenohet në aspektin ekonomik. Përveç anëtarësimit në organizatat financiar ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-18

Kompania e telefonisë celulare AMC hodhi në treg tabletin kompjuter AMC | Z9, pajisjen më të re teknologjike të AMC që ndjek prirjet e sotme botërore.Platforma 3G nga AMC është konkretizuar me disa produkte, si smartphone AMC | Z1, largimi optimal nga telefonët e zakonshëm, dhe i famshmi iPhone 4S, për të cilin Apple Inc. i ka dhënë kësaj kompanie ekskluzivitetin e shpërndarjes në Shqipëri. Ndërsa tableti kompjuter AMC | Z9 është krejt nd ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-02-18

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player