Kryesore » 2012 » Korrik » 02
Operatorët e telefonisë mobile nuk kaluan mirë në biznesin e tyre gjatë vitit e kaluar. Ata kanë humbur të paktën 58 mijë konsumatorë. Këto të dhëna janë publikuar së fundi nga Autoriteti Rregullator i Telekomunikacionit. Pos humbjes së klientëve, operatorët mobilë kanë filluar të pësojnë rënie në të hyrat e tyre. Përdorimi i telefonisë mobile në fund të vitit të kaluar ka shënuar një rënie të ndjeshme. "Nëse marrim si bazë numrin e përdoruesve të tremu ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-07-02

Një konsumator shqiptar konsumon sa 1/3 e një konsumatori europian. Të dhënat e Eurostat kanë reflektuar një kontrast të fortë lidhur me konsumin e ulët që ekziston në vendin tonë, krahasuar kjo me mesataren europiane të 27 vendeve të BE-së, e cila për referencë merret në vlerën 100 për qind.
Shifrat tregojnë se një konsum i tillë minimal është totalisht i ndërlidhur me fuqinë blerëse që kemi ne si shqiptarë dhe të ardhurat relativisht ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-07-02

Papunësia shënoi sot një rekord të ri në 17 shtete të Eurozonës.Zyra për statistika e Bashkimit Evropian, Eurostat, njoftoi se në muajin maj është ngritur në 11.1 për qind papunësia e cila në muajin prill ishte 11 për qind.Shifrat tregojnë se Spanja vazhdon të ketë shifrën më të lartë të papunësisë me 24.6 për qind të popullatës së saj e cila mbetet e papunë.
Pason Greqia e zhytur në borxhe.Në tërësi, sipas Eurostatit, 17.6 milion njerëz janë të regjistruar ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-07-02

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player