Kryesore » 2012 » Nëntor » 20
Pikat e furnizimit me karburant nuk do të mund ti fshihen më tatimeve pasi dy pajisje të veçanta janë certifikuar dhe pritet të shërbejnë për monitorimin e sasisë që këto pika shesin.Kreu i Administratës Tatimore të Kosovës, Behxhet Haliti, tregon për "Express” se kanë certifikuar pajisje që do të monitorojë litër për litër naftën që del nga pompat, prej nga Administrata do të ketë kontroll të plotë mbi to.Sipas tij, operatorët e përzgjedhur për këtë punë tashm ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-11-20

Qeveria e Kosovës është dashur të ndërhynte të hënën pasdite për ta shpëtuar Prishtinën nga vërshimi me mbeturina. Prej tri ditësh mbeturinat në kryeqytet nuk janë mbledhur, ngase kompanisë "Pastrimi” ia ka bllokuar qasjen në deponi, shkaku i një borxhi prej 1.4 milionë eurosh Kompania për menaxhimin e Deponisë (KMDMK).Agim Gashi, drejtor i Shërbimeve Publike në Komunën e Prishtinës, ka deklaruar se të dy kompanitë kanë arritur një marrëveshje mes tyr ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-11-20

Arben Ibroja, drejtor i OST-së në Shqipëri përmes një letre ka kërkuar nga banka gjermane KfW, Ministria e Financave e Shqipërisë dhe KOSTT-it në Kosovë, anulimin e procedurave tenderuese për lotin I të linjës së interkonjeksionit Kosovë-Shqipëri.
Në letrën e drejtorit Ibroja që e ka siguruar gazeta "Zëri” thuhet se OST-ja vlerëson lart bashkëpunimin mes OST-së dhe bankës gjermane Kfw, si një mbështetës i fuqishëm në
Për ... Lexo më shumë »
Postuar nga: ksdardania | Data: 2012-11-20

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player